Opening zaterdag 20 juni Voedselbos Vlaardingen

Op zaterdag 20 juni wordt het Voedselbos Vlaardingen feestelijk geopend. Lees de complete uitnodiging  hier.

Het ontwikkelen en laten groeien van een voedselbos is een proces van jaren, maar nu de basis van het ontwerp is gerealiseerd met hoogteverschillen in het terrein, en de eerste bomen en struiken zijn geplant willen we dit moment met u vieren.

Programma
11.30 u.    ontvangst met koffie en thee
12.00 u.    officiële opening; Annie Boekestijn (Vereniging Vockestaert) overhandigt de eerste producten uit het voedselbos aan vertegenwoordigers van de Recreatieschap Midden-Delfland, Provincie Zuid-Holland, Fonds Schiedam-Vlaardingen en Eneco.
12.30 u.    rondleidingen
15.00 u.    sluiting

De opening is goed te combineren met de andere activiteiten van de Midden-Delflanddag .

Bereikbaarheid: de locatie is goed te bereiken met OV (500 meter lopen van Station Vlaardingen-West) en fiets; voor wie toch met de auto wil komen is er (beperkte) parkeergelegenheid aan Van Boendaleweg 1; lopend en per fiets is het Voedselbos ook toegankelijk vanaf de Zuidbuurt.

Aanmelding vooraf per email is welkom via: voedselbosvlaardingen [ at ] outlook.com

Uitnodiging_Opening-Voedselbos_20-juni-2015

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *