Voedselbossen in een notendop (en nog veel meer) op ERGroeit

ERGroeit2015Op het mede door RFGN-leden georganiseerde Stadslandbouwfestival ERGroeit zal Xavier San Giorgi (Food Forestry NL) komen vertellen over Voedselbossen, zie hier, als onderdeel van een workshop-aanbod dat pioniers hun kennis laat delen met beginners en gevorderden over allerlei aspecten op het gebied van stadslandbouw: van moestuinieren op je balkon tot eetbaar groen op school en van vinden van grond tot verwerken van je oogst. RFGN-er Max de Corte leert je over “De natuurlijke moestuin”. Ook financiele aspecten komen aan bod. En een aantal workshops kijkt naar hoe stadslandbouw kan inzetten om de doelen te bereiken die je je persoonlijk en maatschappelijk stelt, zoals “Ontwerp je leven met permacultuur” van Ragnhild Diepens (Natuurlijk op Zuid) “Verbeter de wereld en produceer!”, een samenwerking tussen stadslandbouwpioniers Rutger Henneman (Gandhituin) en Bas de Groot (agrarisch ondernemer, voorheen Uit Je Eigen Stad).┬á Zie het complete workshopaanbod hier en lees meer over het festival hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *