Ontmoet het Rotterdam Forest Garden Netwerk

Op dinsdagavond 17 juni willen we iedereen die geïnteresseerd is in Voedselbossen op de hoogte brengen van de stand van zaken rondom het Rotterdam Forest Garden Netwerk. Vier van onze leden zullen vertellen over projecten die reeds gerealiseerd zijn, er aan komen of plannen die we aan het smeden zijn.

RFGN streeft er naar om forest gardening te introduceren in aanleg en beheer van het openbaar groen. De eerste stappen zijn gezet in Rotterdam, maar er liggen nog veel uitdagingen die Paul de Graaf graag met jullie wil bespreken

Aan de rand van Vlaardingen West willen we een bijna 9000m2 groot voedselbos realiseren. Jeroen Hooijmeijer vertelt hoe ver we zijn en presenteren het voorlopige plan.

Landvreugd, of te wel: hoe bereiken we in Schiedam dat de stadsbewoners meer vreugd aan het openbaar groen beleven. Meer hierover en over de eerste bosrandstrook die recent is aangelegd op één van de drie Schiedamse terreinen van de Stichting Voedselbanktuinieren Schiedam, hoor je van Huib Sneep.

Max de Corte geeft een rondleiding door en uitleg over Voedselbos Kralingen en wat info over het best bewaarde voedselbosgeheim van Nederland in Schiebroek-Noord.

Aan het eind van de avond is er nog tijd en ruimte om wat te drinken en bij te praten.
Neem gerust wat te drinken/eten mee om te delen!

Wanneer: Dinsdagavond 17 juni
Aanvang: 19.30u (inloop 19.15u)
Locatie: Voedselbos Kralingen: Nieuwe Plantage Park (Kralingen). Tussen de Oudedijk en Weteringstraat, ter hoogte van de Jericholaan
Toegang: op basis van waardebepaling achteraf of donatie
Vragen en aanmelding: Moestuinman

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *